Всі події за день

04 березня 2010

Педагогічна практика на факультеті Початкового навчання

На нашому сайті опублікована повна інформація щодо умов проходження педагогічної практики студентами факультету "Початкове навчання".

У розділі "Види педагогічної практики" розміщені документи для студентів усіх курсів, які допоможуть студентам отримати інформацію щодо баз практики, оформити відношення, переглянути зразки оформлення звітної документації.

У інших розділах вказано графіки проходження практики, повну інформацію щодо баз практики, правил техніки безпеки.

Регіональний етап IV Всеукраїнського молодіжного конкурсу "НОВІТНІЙ ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ"

3 березня 2010 року на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся регіональний етап IV Всеукраїнського молодіжного конкурсу "НОВІТНІЙ ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ" від Міжнародного благодійного фонду "УКРАЇНА 3000" за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Національної комісії у справах ЮНЕСКО.

Захист конкурсних робіт здійснювався у номінаціях: гуманітарна тематика (І, ІІ, ІІІ вікові категорії), економічна тематика (І, ІІ вікові категорії). Всього допущених до захисту конкурсних робіт з Хмельницької області було 32 учасники, які представляли різноманітні освітні заклади регіону.

Визначення переможців здійснювалося членами конкурсної комісії за 30 бальною системою:
10 балів – за оригінальність ідеї та положень, покладених в основу конкурсної роботи.
10 балів – за системність викладу теми, оригінальність та практичність зроблених автором роботи висновків та пропозицій.
10 балів – вміння презентувати свою роботу, здатність орієнтуватися в проблематиці роботи, повнота та адекватність відповідей на поставлені питання.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55