Всі події за день

04 березня 2011

Святкування Масляної

27.02.11. на території Свято-Покровського кафедрального собору факультет початкового навчання з хмельничанами влаштували свято Масляниці.

Учасники святкування пригощали млинцями, лунали веселі пісні, проводились дитячі забави.

За давнім народним звичаєм за тиждень перед початком Великого посту починали святкувати Масляницю – проводи зими і зустріч весни.

У народі вважалося, що останній, перед Великим постом, тиждень треба провести весело, бо попереду цілих сім тижнів суворої поведінки та обмежень.

Дякуємо усім кураторам груп, голові циклової комісії початкової музичної підготовки, викладачам, студентам факультету початкового навчання, хору "Кадри"за проведене свято.

Партнерство в навчанні

Делегація викладачів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії була запрошена до участі у Другому Всеукраїнському форумі вчителів-новаторів «Партнерство в навчанні» 1 березня 2011 року.

За підтримку розвитку вчителів-новаторів в освіті виступили Євген Суліма – перший заступних міністра освіти і науки, молоді і спорту України, Василь Кремень – Президент Національної АПН України, Віктор Огнев’юк – ректор Київського університету ім.Б.Грінченка, Тамара Пушкарьова – заступник директора Інституту інноваційних техлогій і змісту освіти, Кортні Зукоскі – Директор соціальних і освітніх програм (компанія Майкрософт Україна).

Формат зустрічі передбачав ознайомлення освітян із новими технологіями професійного розвитку вчителя, аналіз соціальних медіа, використання Office 2010 (OneNote) й WebApps для роботи у навчальних закладах, розкриття специфіки професійної он-лайн платформи для освітян, вивчення досвіду впровадження програми «Онляндія: безпека дітей в інтернеті». Крім того, учасники форуму мали змогу у демо-зонах практично спробувати особливості програмного забезпечення Microsoft Kinect, Windows 7, Office 2010, Windows MultiPoint Server.

Представники факультету початкового навчання виступили з пропозиціями щодо участі в окремих проектах компанії Майкрософт «Партнерство в навчанні». Сподіваємося на плідну співпрацю.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55