Всі події за день

14 грудня 2012

Вечір відпочинку «Пісні з викладачами»

Музика, мелодія, пісня.
Зачаровує, дивує, пробуджує…

Розпочався захід з виступу студентки групи ДО-31 Вроди Анастасії та її мами Вроди Людмили Анатоліївни з українською ліричною піснею «Ой там на тім вигоні» музика Балеми Миколи Панасовича, слова Мирослава Воньо.

З піснею про життя «Есть только миг» виступили Сівак Наталія Антонівна, голова студентської профспілкової організації, кандидат педагогічних наук і Федорович Наталія, слухачка магістратури.

Гостями програми були молодші школярі – Новак Володимир та Гурна Таня. Як подарунок для глядачів діти виконали три танці – джайв, квікстеп, ча-ча-ча.

Виховний захід на тему “Нобелівські лауреати в галузі природничих наук”

6 грудня у рамках Тижня факультету дошкільної освіти цикловою комісією природничих дисциплін у групах ДО-11 – ДО-12 було проведено виховний захід на тему: "Нобелівські лауреати в галузі природничих наук”.

Міжнародна міжвузівська студентська науково-практична конференція “Сучасні тенденції розвитку дошкільної освіти”

7 грудня 2012 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії на факультеті дошкільної освіти відбулася Міжнародна міжвузівська студентська науково-практична конференція “Сучасні тенденції розвитку дошкільної освіти”. Основними напрямами роботи конференції були: дошкільна освіта в ретроспективному вимірі; законодавчо-нормативне забезпечення дошкільної освіти: порівняльний аналіз; науково-методичні аспекти змісту дошкільної освіти.

Зустріч студентів факультету дошкільної освіти з подільською поетесою Л.П.Савчук

6 грудня відбулась щира зустріч студентів факультету з відомою подільською поетесою Савчук Людмилою Павлівною на тему «Творчість присвячена дітям». Організатор зустрічі – Сєргєєва З.П.

Студенти з особливим інтересом прослухали повідомлення про життєвий і творчий шлях Людмили Павлівни, яка понад 50 років пише вірші для дітей. Особливе захоплення викликали дитячі вірші та ліричні поезії у авторському виконанні. Студенти прочитали вірші поетеси, які їм запали в душу, і взяли автограф на пам’ять про зустріч.

Круглий стіл на тему “Збережімо здоров’я змолоду”

4 грудня в ХГПА в рамках Тижня факультету дошкільної освіти відбувся круглий стіл на тему „Збережімо здоров’я замолоду” з метою профілактики найпоширеніших захворювань.

Відвідування студентами факультету дошкільної освіти Хмельницького геронтологічного центру

Студенти факультету дошкільної освіти в рамках Тижня факультету відвідали Хмельницький геронтологічний центр.

В цьому заході прийняли участь студенти ІІ і IV курсів. До проведення заходу готувались заздалегідь і, що особливо приємно, всі його учасники були зацікавлені в якісному проведенні. Вирішили зібрати одяг, який міг би ще знадобитись мешканцям центру. Не лише учасники заходу, а й інші студенти охоче прийняли участь в цій акції. Також приготували для мешканців центру солодке частування.

Вітаємо!

ВІТАЄМО

переможців ІІ етапу ХІІ Міжнародного конкурсу

з української мови ім.Петра Яцика,

студентів факультету початкової освіти та філології:

Напрям 0203 «Гуманітарні науки»

ІІ місце: Черевко Інна – ФІЛ-22 (викладач Ткачук Г.О.)

ІІ місце: Мазурик Наталія – ФІЛ-22 (викладач Дорош Г.О.)

Напрям 0101 «Педагогічна освіта»

ІІ місце: Шиндеровська Тетяна – ПО-61 (викладач Філінюк В.А.)

ІІІ місце: Гала Юлія – ПО-61 (викладач Філінюк В.А.)

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55