Всі події за день

27 грудня 2012

Чергове засідання вченої ради академії

26 грудня 2012 року відбулося чергове засідання вченої ради академії.

На порядку денному засідання було розглянуто такі питання:

Тиждень факультету дошкільної освіти 2012: враження

Тиждень факультету дошкільної освіти вже пройшов, а от враження переповнюють ще й досі, адже до підготовки та організації заходів активно долучились усі.

Кожен день по-новому відкривав таланти, здобутки та успіхи як викладачів, так і студентів. Ми вміємо і співати, і смачні солодощі випікати, і майстер-класи влаштовувати, і у допомозі ніколи не відмовимо, і родинні традиції цінуємо, плекаємо та бережемо, у точних науках знаємось, і активно долучаємось до спортивних ігор, і гостей зустрічати вміємо, і отримуємо велике задоволення від того, що робимо.

Захист наукових робіт студентами факультету дошкільної освіти

Факультет дошкільної освіти вітає переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук (галузь “Природничі науки”), який відбувся 25 грудня 2012 року.

І місце – Куриш Марина, Ференчук Наталія

             

Сходинки професійного успіху

6 грудня 2012 року був проведений модераторський семінар-практикум, тема якого: «Сходинки професійного успіху», де ведучим виступала слухачка магістратури зі спеціальності «Дошкільна освіта» Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Коцюба Юлія Сергіївна. На семінарі були присутні студенти груп ДО-41, ДО-42, а також запрошений гість - координатор семінару-практикума Скакун Ольга Іванівна.

Ми дуже багато дізналися про Ольгу Іванівну, про її творчу і цікаву особистість.

Сходинками до професійного успіху

У рамках тижня факультету «Дошкільної освіти» 6 грудня 2012 року в стінах Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся модераторський семінар-практикум під назвою «Сходинками до професійного успіху».

Участь у семінарі взяли студенти третього курсу факультету «Дошкільна освіта». У ролі модератора (керівника-координатора) виступила Миськова Наталія Миколаївна, вихователь ДНЗ № 54.

Волонтерська діяльність на факультеті дошкільної освіти

22 грудня музичний колектив “Подільські музики” організували та провели розважальну програму до Святого Миколая для дітей інвалідів, сиріт та дітей з малозабезпечених сімей, якими опікується міська благодійна організація інвалідів та малозабезпечених сімей “Віра, Надія, Любов”.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55