Всі події за день

25 січня 2013

Вечір українських колядок та щедрівок «Різдвяна коляда»

24 січня в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся вечір українських колядок та щедрівок «Різдвяна коляда» за участю лауреата та дипломанта Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів та фестивалів Хмельницького академічного муніципального камерного хору. Художнім керівником та головним диригентом якого є заслужений діяч мистецтв України, викладач академіїІгор Цмур.

У програмі концерту були: українські колядки та щедрівки в обробках О. Бондаренка, М.Колесси, К. Стеценка, М. Леонтовича, О. Тарасенка, С.Людкевича, Ю. Алжнєва та ін.

Актова зала академії була переповнена глядачами - студентами та викладачами академії, які оцінили  надзвичайно високий професійний рівень  виконавської майстерності учасників колективу. Дійство пройшло цікаво, з різдвяним настроєм у святковій атмосфері.

 

Привітання з Тетяниним днем


Шановне студентство!
 
Від імені ректора Шоробури Інни Михайлівни, усього професорсько-викладацького складу та працівників академії прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Тетяни - покровительниці усіх студентів!
 
 
Саме 25 січня, у день великомучениці Тетяни Хрещенської у 1755 році російська імператриця Єлизавета Петрівна підписала указ про заснування першого Московського університету. З 19-го століття цей день стає Тетяниним - неофіційним студентським святом, яке тепер святкують не тільки теперішні студенти, а й ті, хто вже закінчив навчання.

Інформаційний лист Всеукраїнської науково-практичної конференції "Восьмі педагогічні читання пам'яті М.М.Дарманського"

28 березня 2013 року

на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії

відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція

ВОСЬМІ ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ ПАМ’ЯТІ М.М.ДАРМАНСЬКОГО:

Розвиток системи освіти України у контексті викликів сучасності

 

Переглянути інформаційний лист конференції

До участі запрошуються доктори і кандидати наук, викладачі вищих навчальних закладів, працівники органів управління освіти, учителі шкіл, аспіранти, магістранти.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55