Всі події за день

30 січня 2013

Вітаємо з відзнакою!

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, Подільське молодіжне культурне об’єднання «У майбутнє через культуру» нагородили кураторів факультету початкової освіти та філології Подгурську Стеллу Станіславівну та Галасюк Наталію Олександрівну почесними грамотами за діяльну підтримку молодіжних волонтерських трудових загонів по відродженню архітектурної культурної спадщини Хмельницької області.

Студенти в "Просвіті"

Студенти групи ФІЛ-11а за сприяння куратора Світлани Тафінцевої відвідали міське товариство української мови ім.Т.Шевченка "НАРОДНИЙ ДІМ "ПРОСВІТА".

За час свого існування Народний дім став невід’ємною частиною міського комплексу. Зараз його фонди нараховують понад тисячу експонатів: книги, нагороди, дипломи, грамоти, альбоми, біографії, фотографії, колекція рукописів спогади, анкети, історія міста, цінні експонати, картини, подарунки.

Чергове засідання вченої ради академії

29 січня 2013 року відбулося чергове засідання вченої ради академії.

На порядку денному засідання було розглянуто такі питання:

1.     Про результати навчально-методичної роботи в академії за І семестр 2012-2013 н.р. (звіт) (Доповідач: Телячий Ю.В.).

2.     Про фінансово-господарську діяльність в 2012-2013 рр. і розвиток матеріально-технічної бази академії (звіт) (Доповідачі: Біницька О.П., Місяць П.П.).

3.     Про виконання рішень вченої ради (звіт) (Доповідач: Телячий Ю.В.).

4.     Про стан виконання наукової теми «Управління процесом професійної адаптації особистості в системі неперервної педагогічної освіти» (Доповідач: Галус О.М.).

5.     Стан ведення діловодства в академії (інформація) (Доповідач: Пунда К.В.).

6.     Різне.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55