Всі події за день

22 листопада 2013

Не згасне біль душі людської...

​23 листопада о 16.00 годині у вікнах та на вулицях міст і селищ, як символ нашої пам’яті, запалюють свічки. Для всієї України – це день жалоби за мільйонами співвітчизників, у яких відібрали право на життя. Скільки людей втрачено, скільки скалічено душ, розбито сімей…

В читальному залі бібліотеки пропонуємо переглянути розгорнуту книжкову виставку «Не згасне біль душі людської» (до 80-х роковин Голодомору в Україні), матеріали якої розповідають про тяжку віху в історії українського народу.

Маски – такі, як вони є…

Протягом жовтня-листопада студенти V-VІІ курсів та групи ПО-41 факультету початкової освіти та філології брали участь у роботі циклу семінарів-зустрічей в центрі планування сім’ї Хмельницького обласного перинатального центру. Тематика цих семінарів була обрана студентами: «Збереження загального і репродуктивного здоровя юнацтва». Питання, які обговорювались, є актуальними для молодих людей, молодого подружжя, молодих батьків та молодих педагогів.

Заключною акцією у даному циклі превентивних заходів стала прем’єра вистави за мотивами п’эси-притчі «Під маскою» сучасного російського драматурга Олега Козирева, що відбулась 21 листопада в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії.

«Самоіронія у мистецтві»

«Самоіронія у мистецтві» – під таким гаслом пройшла зустріч студентів 2 курсу факультету початкової освіти та філології з Олексієм Юріним – черкаським поетом, перекладачем, літературознавцем, організована студентами групи ПО-24 на чолі із куратором, Дудчак Галиною Іванівною.

Вітаємо переможців конкурсу!

20 листопада 2013 року відбувся ІІ обласний етап IV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який проводиться на виконання Указу Президента України та в рамках відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка.

Переможцями стали студенти факультету початкової освіти та філології:

І місце – Черевко Інна, група ФІЛ-32у (викладач Ткачук Г.О.);

ІІІ місце – Мазурик Наталія, група ФІЛ-32у (викладач Дорош Г.О.);

ІІІ місце – Кошелюк Аліна, група ФІЛ-12у (викладач Філінюк В.А.).

Щиро вітаємо всіх переможців! Бажаємо нових досягнень та перемог на міжнародному рівні у місті Києві!

Виховний захід на тему «Протидія торгівлі людьми в Україні»

19-20 листопада 2013 року групи ОМ-51 (куратор Моцна Т.А.) та ДО-51 (куратор Тафінцева В.Г.) провели відкритий виховний захід на тему «Протидія торгівлі людьми в Україні», який відбувся при підтримці президента благодійного фонду «Ксена» Устинової Оксани Анатоліївни.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55