Всі події за день

03 грудня 2013

Стартував Тиждень факультету дошкільної освіти

2 грудня 2013 року стартував Тиждень факультету дошкільної освіти, який розкриває таланти кожного, активно сприяє інтеграції освітньої та виховної діяльності у контексті підготовки до майбутньої професії.

Професія вихователя цікава, завжди молода і відповідальна, потребує постійної роботи над собою, найніжніших голосів при спілкуванні, най лагідніших очей і найтеплішого серця, щоб наповнити життя малюків теплотою, любов’ю і турботою. У цей тиждень кожен зможе відчути згуртованість, взаємопідтримку для того, щоб відчути себе щасливим. Студенти-першокурсники отримали символ факультету – галстуки.

Батьківські збори

29 листопада 2013 року на факультеті дошкільної освіти у групах ДО-21, ДО-22, ДО-42 було проведено батьківські збори.

Геть куріння! Ми - здорове покоління!

В жовтні 2013 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії, група ПО-12 провела виховну годину на тему: "Геть куріння! Ми - здорове покоління!".

Звернення вченої ради ХГПА

Підтримуючи європейську інтеграцію України, передбачену Законом України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики», ми шануємо бажання наших співвітчизників, наших студентів жити в цивілізованому європейському суспільстві.

Розуміємо, що гарантоване Конституцією України право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань, на мирні мітинги, демонстрації та зібрання суперечить вчинкам, які призвели до силового протистояння на Майдані Незалежності.

Поважаючи громадянський вибір кожного, закликаємо до миру і злагоди, до спільних дій і зусиль на благо нашої держави, адже життя і свобода – це найвищі цінності людського буття.

Ми віримо в мудрість нашого народу, у наше молоде студентство, які своєю працею будують європейське майбутнє України.

Чергове засідання вченої ради академії

2 грудня 2013 року відбулося чергове засідання вченої ради академії.

На порядку денному засідання було розглянуто такі питання:

  1. Про підготовку до проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії (інформація) (Доповідачі: Ящук І.П., Пісоцька Л.С., Поліщук О.С., Шапошнікова Л.М., Севастьянова О.М., Сігінішина Г.Й.).
  2. Адаптація студентів І курсу до нових умов життєдіяльності (інформація) (Доповідачі: Ящук І.П., Пісоцька Л.С., Поліщук О.С.).
  3. Стан ведення діловодства та архівної справи в академії (інформація) (Доповідачі: Пунда К.В., Самбольська Н.М.).
  4. Про роботу кафедр академії по підвищенню ефективності навчальної, виховної, наукової роботи (звіт) (Доповідачі: Вовк В.П., Стукан Г.О.).
© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55