Всі події за день

06 грудня 2013

Захоплююча піскова анімація…

У листопаді студенти групи ПО-52 факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії провели цікаву і розвивальну відкриту виховну годину, під час якої студентами було наголошено на такі важливі людські  якості як порядність, повага і любов до батьків, відповідальність за свої вчинки.

Привітання до Дня української армії

​Шановні чоловіки! Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, Днем захисника Вітчизни.

Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою рідних і близьких. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань.

Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Іван Северинович Попик – патріот, педагог, художник

2 грудня студентами групи ПО-62 факультету початкової освіти та філології Хмельницької гіманітарно-педагогічної академії була підготовлена і проведена відкрита виховна година для студентів VI курсу на тему «Іван Северинович Попик – патріот, педагог, художник».

Майбутні педагоги ознайомили присутніх із життям та творчістю художника, його викладацькою діяльністю та творами мистецтва.

Захист навчальної практики студентів 3 курсу спеціальності «Філологія. Українська мова та література»

3 грудня 2013 року студентами 31 групи факультету початкової освіти та філології зі спеціальності «Філологія. Українська мова та література» і керівником практики - кандидатом філологічних наук, доцентом В.А.Філінюк було організовано та проведено звіт з навчальної практики, що тривала протягом двох тижнів (3.11 – 17.11).

Захист навчальної практики студентів 3 курсу спеціальності «Філологія. Англійська мова та література»

2 грудня 2013 року студентами 31 групи факультету початкової освіти та філології зі спеціальності «Філологія. Англійська мова та література» відбувся захист навчальної практики, що тривала протягом двох тижнів (3.11 – 17.11).

На заході були присутні керівники практики – І.В.Сусліна, Л.І.Воротняк, декан факультету початкової освіти та філології І.П.Ящук і працівники відділу педагогічної практики Н.В.Казакова, А.О.Кащук. Ведуча творчого звіту – студентка 31 групи Костишина Олена.

Метою навчальної практики є розвиток у студентів умінь здійснювати діяльність з навчання іноземної мови в середніх навчальних закладах освіти на базі сформованої у них іншомовної компетенції і знань з методики, педагогіки та психології; забезпечення ефективного пізнання студентами закономірностей та особливостей іншомовної професійної діяльності та оволодіння способами ї організації, вміння вирішувати конкретні методичні та мовні завдання; виховувати у студентів потреби систематично розширювати та поглиблювати свої знання і творчо застосовувати їх у практичній діяльності.

На фото: Фадєєва Юлія на практиці у Хмельницькій СЗОШ І-ІІІ ст. № 15

Подорож у світ мистецтва

Група ДО-31 поринула у світ мистецтва відвідавши виставку творчих робіт студентів факультету «Початкової освіти» під назвою «Симфонія батика» виконаних під керівництвом викладача кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Валентини Токар. Відкриття відбулося 26 листопада 2013 року в приміщенні Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка.

Презентація збірки творів письменників Поділля «Незгасиме джерело»

4 грудня у бібліотеці ХГПА відбулася презентація збірки творів письменників Поділля «Незгасиме джерело».

Школа життя

4 грудня студенти групи ПО-22 факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії вкотре відвідали Хмельницьку спеціальну загальноосвітню школу № 32.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55