Всі події за день

09 квітня 2014

Всеукраїнський суботник

1 квітня студенти другого курсу Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії долучилися до проведення Всеукраїнського суботника. Майбутні педагоги швидко і дружньо виконали всю роботу. Тепер територія рідного навчального закладу стала ще привабливішою. Можна тільки подякувати студентам-другокурсникам за сумлінну працю.

Захисти курсових робіт

Відбулися перші захисти курсових робіт з педагогіки під керівництвом викладача Лисенко Є.М.

Студенти 41-ММ групи Омельчук Максим та Перязєва Тетяна блискуче захистили свої роботи, продемонструвавши глибокі знання з досліджуваних проблем, власний досвід педагогічної роботи та уміння використовувати комп’ютерні технології. ВІТАЄМО ЇХ!

Прибирання території

2 квітня 2014 року студенти груп ДО-21 та ДО-22 факультету дошкільної освіти на чолі з кураторами груп Мисик О.С. та Онофрійчук Л.О. здійснили прибирання території прилеглої до академії.

Збори батьків і студентів-випускників ОКР “молодший спеціаліст” спеціальності “Дошкільна освіта”

21 березня 2014 року відбулися збори батьків і студентів-випускників ОКР “молодший спеціаліст” спеціальності “Дошкільна освіта”.

На порядку денному:

1. Аналіз результатів навчального процесу за І семестр.

2. Працевлаштування випускників та його законодавчо-нормативні підстави.

3. Основні вимоги до продовження навчання на ІІ ОКР “бакалавр”

Практичний урок з курсу “Дошкільна педагогіка”

25 березня 2014 року у групах ДО-41 (викладач Павлушкіна О.В.) та ДО-42 (викладач Мисик О.С.) відбувся практичний урок з курсу “Дошкільна педагогіка” на тему “Проектування батьківських зборів”.

Метою такого практичного заняття є сформувати у студентів уміння та навички організації різних форм роботи з батьками.

Студенти підготували цікаві відеоматеріали, фотовернісаж, мультимедійні презентації, обговорювали проблему, вступали в дискусії, відстоювали власну точку зору.

Засідання кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик

26 березня 2014 року відбулося чергове засідання кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик.

Розпочато засідання зі звернення завідувача кафедри, кандидата педагогічних наук, доцента Зданевич Лариси Володимирівни про те, що відбудеться засідання атестаційної комісії, де викладачі кафедри, що атестуються мають представити свої творчі лабораторії, акцентувала увагу на основних аспектах, які необхідно представити.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55