Всі події за день

30 вересня 2014

Відкриття виставки "Реріх та Шевченко"

27 вересня студенти факультету початкової освіти та філології  груп Філ-11а та Філ-12у отримали унікальну можливість побувати на відкритті виставки "Реріх та Шевченко", що була приурочена до Дня міста Хмельницького. Організатором виставки виступив автосалон «Баварія Захід» в особі мецената проекту Гайдук Діани Георгіївни.

Практичне заняття з дошкільної педагогіки

Відбулось відкрите практичне заняття з дошкільної педагогіки на базі групи ДО-41 (старший викладач Павлушкіна О.В.).

Тема заняття “Проведення ігор з правилами для дітей дошкільного віку”

Збережемо спадщину предків

Третій рік поспіль за підтримки управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації спільно з громадською організацією реалізується волонтерський проект «У майбутнє через культуру».

Відкриття тижня кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик

27 вересня факультет дошкільної освіти відзначив професійне свято – Всеукраїнський день дошкілля і розпочав тиждень кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик благодійним концертом, який відбувся у актовій залі академії.

Стартує тиждень кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик!

29.09.2014 р. відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція “Модернізація змісту дошкільної освіти в контексті сучасних вимірів”,  у якій взяли участь студенти факультету дошкільної освіти ОКР “бакалавр”, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації ГаркавенкоТ.В., головний спеціаліст управління освіти Хмельницької міської ради Мельник І.М., професорсько-викладацький склад випускової кафедри.

Всеукраїнський День Дошкілля

Вже не вперше за роки існування незалежної України у вересні ми святкуємо професійне свято працівників дошкільної освіти – Всеукраїнський день Дошкілля.

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини.

Це свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Які б не вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Вихователя.

Цьогоріч урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля відбулися 26 вересня у Київському міському Будинку вчителя. Членами делегації

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55