Всі події за день

14 жовтня 2014

Творчий звіт студентів з перекладацької практики

8 жовтня 2014 року відбувся творчий звіт студентів 3 курсу факультету початкової освіти та філології зі спеціальності «Філологія. Англійська мова та зарубіжна література» за підсумками перекладацької практики. Керівник практики – Воротняк Л.І.

Здоровим бути здорово!

З 10 по 13 жовтня 2014 року студенти групи ПО-52 під керівництвом викладач академії Бортюка Олександра Степановича та менеджера волонтерської групи Вознюк Діани долучились до проведення проекту «Здоровим бути здорово» у СЗОШ № 32.

Мандруймо рідним краєм, збагачуємось духовно!

Студенти групи ПО-11 під керівництвом куратора Петрюк Людмили Прохорівни відвідали чарівне місто Кам’янець-Подільський.

Екскурсанти отримали незабутні враження з відвідин Кам’янець-Подільського замку. Місто багате на культурні пам’ятки та сакральні споруди – тут історично переплелися дві великі релігії світу: християнство та мусульманство.

Квітка на камені

Незабутнім для студентів групи ПО-12 факультету початкової освіти та філології став, здавалося б, звичайний день – четвер, адже вони відправилися у поїздку до міста, яке Леся Українка називала «Квіткою на камені» – Кам’янця-Подільського.  Можливо із звичайним гідом, це була б просто екскурсія визначними місцями, але під керівництвом Байдака Ігоря Миколайовича прогулянка перетворилася на подорож.

Відзначення Дня козацтва

У переддень Дня козацтва, який відзначається в Україні 14 жовтня, відбулася зустріч студентів Філ-11а та Філ-12у факультету початкової освіти та філології з начальником штабу організації реєстрового козацтва, заступником отамана по роботі з молоддю Карнатовським Андрієм  Леонідовичем.

Гість зустрічі розповів про зв'язок свята Покрови Пресвятої Богородиці і козацьких утворень, про утворення українського реєстрового козацтва – осередка духовного і культурного життя нашої держави.

На підтримку бійців АТО

13 жовтня студенти групи Філ-12у факультету початкової освіти та філології під керівництвом куратора Туранської Валентини Леонідівни, взяли участь у Всеукраїнському відеомарафоні теплих слів підтримки для бійців АТО, який започатковано керівником першої української мережі WEUA.Info Богданом Оліярчуком.

Дівчата звернулись у відео до бійців із щирими словами вдячності за мужність, відвагу, героїзм, побажали повертатися живими.

Слава Україні! Героям слава!

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55