Всі події за день

22 жовтня 2014

Золота осінь

Золота осінь подарувала нам багато вогняних кольорів. Вона вкрила своєю жовто-багряною ковдрою усю землю. З вікон академії видно стрункі берізки в своїх золотистих вбраннях, яскраві клени та розкішні кущі калини, які милують око важкими кетягами ягід.

День народження Філ-12у

У житті кожної людини є один незвичайний день, коли обов’язково відбувається щось цікаве. Що це за свято? Звичайно – день народження. Його з нетерпінням чекали студенти-філологи групи Філ-12у.

Шляхами міста

21 жовтня групи Філ-11а та Філ-12у (куратор Туранська В.Л.) факультету початкової освіти та філології за підтримки Сівак Наталії Антонівни (голови студентського профкому) відвідали Хмельницький міський будинок культури.

Сторінки історії рідного міста

Студенти групи ФІЛ-31а факультету початкової освіти та філології під керівництвом куратора Землянко М.М. змогли дізнатись більше про рідне місто, відвідавши музей історії м. Хмельницького.

Увага! Фотоконкурс!

Шановні студенти факультету початкової освіти та філології!

Запрошуємо Вас узяти участь у фотоконкурсі «Україна – це...».

Проскурів – романтика старовини

21 жовтня представники групи ФІЛ–41а під керівництвом куратора Землянко М.М. здійснили екскурсію до Хмельницького обласного краєзнавчого музею. Так,  студенти мали можливість розглянути велике  зібрання матеріалів та предметів з природи, історії та культури Подільского краю. 

І знову про Тараса…

21 жовтня студенти групи ПО-61 факультету початкової освіти та філології ХГПА разом з куратором Роїк Наталією Миколаївною завітали до Хмельницького обласного літературного музею. Для майбутніх вчителів провела музейно-літературний урок «Жінки у житті Тараса Шевченка» заступник директора музею Данилюк Людмила Миколаївна.

Екскурсія до скверу ім.Тараса Шевченка

Нещодавно студенти грипи ФІЛ-31а (куратор Землянко М.М.) здійснили екскурсію до скверу ім. Тараса Шевченка, котрий є улюбленим місцем відпочинку багатьох хмельничан, особливо молоді та дітей. У парку розташований пам'ятник Тарасові Шевченку, фонтани.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55