Всі події за день

31 жовтня 2014

Війні немає забуття

28 жовтня 2014 р. група ПО-11 факультету початкової освіти та філології відвідала Хмельницьку обласну бібліотеку для дітей ім. Т. Шевченка з нагоди 70-річчя Визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Студентам презентували обласну рукописну книгу «Війні немає забуття». Книга створена за рукописами дітей, які написали про своїх дідів та прадідів, які захищали нашу землю під час Другої світової війни.

На презентації був присутній ветеран Великої Вітчизняної Війни Іван Іванович Бабак, автор книги «С уважением к прожитому», який розповів про події тих страшних часів.

Семінар від National Geographic Learning

29 жовтня 2014 року викладачі кафедри іноземних мов Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відвідали семінар від National Geographic Learning. Головним доповідачем на семінарі був всесвітньовідомий Девід Еванс (David Evans), автор більш ніж 19 ELT- книжок, досвідчений викладач та тренер, продюсер радіопрограми BBC World Service.

Виховна година «Проблеми працевлаштування випускників»

30 жовтня 2014 р. відбулася зустріч студентів групи ДО-61 з методистом навчального відділу Тафінцевою Валентиною Геннадіївною. Вона ознайомила майбутніх випускників з Законом України про працевлаштування молодих фахівців та порядком отримання одноразової адресної грошової допомоги. Студенти задавали багато питань стосовно їх подальшого працевлаштування і виявили бажання зустрітися з потенційними роботодавцями (завідувачами дошкільних навчальних закладів та методистами), котрі могли більш детально розповісти про їх вимоги до майбутніх вихователів.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55