Всі події за день

04 жовтня 2014

Знайомство з другою домівкою

Хмельницький  – одне з найкращих міст України. Це місто з багатою історією, а також цікаве своєю сучасністю – тут знайдеться де відпочити, пообідати та розважитися.

Хмельницький, вік якого становить практично 600 років, може зацікавити будь-кого своїм архітектурним ансамблем. Весь центр міста являє собою сукупність особняків та адміністративних будівель, побудованих в кінці XIX – початку XX століття.

Ось і першокурсникам Хмельницької гуманітарно-педагогічної академій закортіло ознайомитися із «другим рідним містом» у якому вони навчатимуться, житимуть та реалізовуватимуть свої мрії та сподівання.

3 жовтня студенти групи ФІЛ-11А відвідали визначні культурні місця Хмельницького.

Шановні колеги!

Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Профспілковий комітет академії щиро вітає Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені добротою і милою приємністю.

Збори студентів-першокурсників факультету початкової освіти та філології

2 жовтня в актовій залі академії відбулися збори студентів першого курсу факультету початкової освіти та філології.

Ознайомлюємося з новою редакцією Закону «Про вищу освіту»: Європейські абриси та характеристики

З 1 жовтня 2014 року на факультеті початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії стартував цикл лекцій «Новий Закон «Про вищу освіту»: європейські абриси та характеристики». Так, впродовж першого тижня курсу лекцій слухачі магістратури управління навчальним закладом Дем’янчук Антоніна, Цап Аліна під керівництвом декана факультету початкової освіти та філології Інни Петрівни Ящук провели зустрічі з студентами груп ПО-51, ПО-52.

Творчий вечір Оксани Радушинської «Не слова»

2 жовтня 2014 року  студенти факультету початкової освіти та філології груп Філ-21а, Філ-22у, Філ-31а, мали нагоду відвідати творчий вечір  письменниці, поетеси, журналістки, кавалера ордена княгині Ольги ІІІ ст. Оксани Радушинської «Не слова», котрий відбувся у приміщенні обласного академічного театру ляльок «Дивень». Глядачі не тільки отримали естетичне задоволення від вечора, а й змогли зробити свій благодійний внесок на потреби хмельницьких армійців.  

Сторінками українського мистецтва

26 вересня відбулась виховна година для студентів групи ПО-21 факультету початкової освіти та філології на тему «Історія українського театру». 

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55