Всі події за день

14 листопада 2014

Батьківські збори факультету початкової освіти та філології

14 листопада на факультеті початкової освіти та філології відбулися збори батьків студентів першого курсу. На зборах були присутні: доктор педагогічних наук, професор, декан факультету початкової освіти та філології Ящук І.П. та куратори академічних груп.

Декан факультету Ящук І.П. виступила із доповіддю про результати рубіжного контролю знань студентів станом на 01 листопада. А також ознайомила батьків із нормативно-правовими документами щодо призначення та нарахування академічної і соціальної стипендії. В контексті доповіді Інна Петрівна акцентувала увагу батьків на педагогічних вимогах до студентів, що сприяють підвищенню ефективності навчально-виховного процесу, а також врегулюванню комплексу взаємовідносин між студентами та студентами і викладачами.

Мова як основа української культури!

12 листопада 2014 року за ініціативою управління культури, національностей та релігій Хмельницької облдержадміністрації відбувся круглий стіл “Про мову як основу української культури”.

Звіт гуртків

В понеділок, 10 листопада,  в стінах Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії стартував Тиждень першокурсника.

З самого ранку студенти-першокурсники готували виставку-презентацію своїх хобі та досягнень. Приємно вразило розмаїття виставок та творчий підхід до їх підготовки. Так, біля актового залу можна було побачити:

презентації різноманітних нагород за спортивні досягнення

Толерантність: об’єднуємо зусилля

«Толерантність – це мистецтво жити з іншими людьми

та з іншими ідеями»

 Генеральний секретар ООН,

 лауреат Нобелівської премії миру,

 дипломат Кофі Аннан

Міжнародний день толерантності був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року з нагоди 50-річного ювілею цієї організації і відзначається щорічно 16 листопада. У рамках проведення Міжнародного дня толерантності у 2014 році студенти V курсу Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії 13 листопада взяли участь у зустрічі-акції «Толерантність: об’єднуємо зусилля», що проходив у обласній універсальній науковій бібліотеці імені Миколи Островського.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55