Всі події за день

17 листопада 2014

Постійна підтримка профкомом студентів…

Профком студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії вітає команду КВН “Педагоги тоже люди” із черговою перемогою. Традиційно протягом усіх років існування команд КВН у закладі генеральним спонсором  є профком студентів, адже учасники команд за потреби завжди отримували та отримують кошти для участі у змаганнях та фестивалях КВН.

Приємним є те, що чергова участь нашої команди у XIII фестивалі Подільської ліги КВН у місті Кам’янці-Подільському увінчалась переходом у напівфінал. Сподіваємося на успішний виступ у другому турі нового сезону Всеукраїнської ліги КВН у Луцьку.

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ДОРОГІ СТУДЕНТИ!

Обрана вами професія педагога - почесна і престижна. Сьогодні Україна та ваші наставники покладають великі сподівання на вас, нове покоління освітньої еліти. Ваші досягнення та перемоги - запорука процвітання нашої держави.

Студентська пора - особливий період у житті, сповнений романтики, незабутніх вражень і нових знайомств. Ми бажаємо, щоб до цього всього додались ще і нові знання та практичні навички, які у майбутньому стануть вам у пригоді при пошуку роботи. Бажаємо вам відмінного навчання, творчих звершень, міцного здоров'я, щастя, миру та злагоди у ваших родинах. Хай світле відчуття легкості студентських років не покидає вас ще довгі роки після отримання диплому, а відзначення Дня студента залишиться однією з найяскравіших пам'ятних дат року.

Ректорат
Студентська рада

 

Профком студентів вітає!

Профком студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії щиро вітає студентів минулого, сьогодення та майбутнього із Міжнародним днем студента!

Сьогодні День студента є символічним об’єднанням студентів усіх факультетів і всіх навчальних закладів.

Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та свободомислячою частиною суспільства.  Це ті, для кого принциповими є почуття справедливості, боротьба за свої права та свободи, сповнена потрясіннями, розчаруваннями та радістю перемог.

Окрім того,  студентські роки – це висловлення активної громадської позиції, це захист своїх інтересів, це участь у доброчинній та науковій діяльності, це перші найсильніші почуття: дружби та кохання, це  неймовірний юнацький запал та оптимізм, це усвідомлення своєї відповідальності за майбутнє усієї держави та світу.

Переконані, сплине незначний час і Ваш досвід та професіоналізм визначатимуть долю всієї держави.

Зичимо Вам, дорогі студенти, міцного здоров’я, легкості у досягненні найвищих професійних вершин, кохання, щастя у сімейному житті, мирного неба та приємних спогадів про студентське життя, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх юначих мрій і життєвих планів.

Віримо у Ваше щасливе майбутнє, у щасливе та мирне майбутнє рідної України!

Слава Україні! Слава СТУДЕНТСТВУ!

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55