Всі події за день

18 листопада 2014

День білих пелюсток

17 листопада – Міжнародний день недоношених дітей, який був започаткований з ініціативи Європейського фонду догляду за новонародженими дітьми у 2009 році. В цей день у Відні на площі Святого Михайла професори університетської клініки Арнольд Поллак та Ангеліка Бергер запустили в небо одночасно 500 білих кульок – відповідно кількості дітей, що народилися недоношеними у Відні того року. З тих пір День білих пелюсток, як його ще називають, стали відмічати у всьому світі.

У майбутнє через культуру…

Вже три роки поспіль студенти факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії активно беруть участь в обласній волонтерській акції «У майбутнє через культуру», координатором якої є кандидат юридичних наук Монастирський Денис Анатолійович.

Так, в рамках даного проекту студенти V та VІІ курсів факультету 16 листопада відвідали Старокостянтинівський замок князів Острозьких, збудований наприкінці XVI століття і занесений до Державного реєстру національного культурного надбання України.

Вітаємо!

17 листопада в Україні відзначається День студента. З цієї нагоди в Хмельницькій обласній державній адміністрації та Хмельницькій міській раді пройшли зустрічі з кращими представниками студентської молоді Хмельницького.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55