Всі події за день

19 листопада 2014

Оголошення!

26 листопада 2014 р. в актовій залі академії відбудеться звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації працівників ХГПА

Порядок денний:

  1. Звіт про роботу профспілкового комітету первинної профспілкової організації працівників ХГПА за звітний період.
  2. Звіт ревізійної комісії первинної профспілкової організації працівників ХГПА за звітний період.
  3. Вибори профспілкового комітету працівників ХГПА.
  4. Вибори голови профспілкового комітету працівників ХГПА.
  5. Вибори ревізійної комісії первинної профспілкової організації працівників ХГГІА.
  6. Вибори делегатів на XIX звітно-виборну конференцію Хмельницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.
  7. Делегування представників первинної профспілкової організації працівників ХГПА до складу Хмельницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.
  8. Висунення кандидатури на посаду голови Хмельницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.
  9. Різне.

Реєстрація делегатів з 12.30

Початок о 13.00

Тиждень першокурсника

З 10 по 14 листопада в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії проходив тиждень першокурсника.

Першого дня студенти першого курсу презентували виставку власних творчих робіт: картини, вишивки, вироби з бісеру тощо.  Також відбувся  звіт гуртків та клубів за інтересами, що функціонують в академії. Завершився перший день тижня першокурсника постановкою п’єси  Т.Г Шевченка «Назар Стодоля», яку підготувала театральна студія «FORTUNA».

До Балкан від Товтрів

18 листопада студенти та викладачі факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії вкотре відвідали обласну філармонію.

Національні меншини – частина української громади

18 листопада викладачі та студенти факультету початкової освіти та філології ХГПА взяли участь  у засіданні круглого столу «Культурна спадщина національних меншин Хмельниччини», приуроченому Міжнародному дню толерантності, який проходив у Хмельницькій ОНУБ імені М. Островського.

Форум “Залучення молоді до волонтерства”

Профком студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії є постійним активним учасником у здійсненні волонтерської діяльності студентами закладу. Тому за сприяння та організації студентського профкому у стінах Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся форум “Залучення молоді до волонтерства”. Співорганізатором стала громадська організація Центр Стратегічних Ініціатив, яку представляла директор – Наталія Шмурікова.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55