Всі події за день

20 листопада 2014

Батьківські збори 3 та 4 курсу факультету дошкільної освіти

Сім’я – це початок усіх початків, та надійна гавань, звідки дитина вирушає у світи і куди з радістю повертається. Вступ до вищого навчального закладу – це важлива подія в житті дитини, що знаменує новий етап розвитку, пов’язаний із входженням у новий соціум. Одне з головних завдань викладачів та адміністрації у роботі з батьками – допомогти їм краще зрозуміти свою дитину, її внутрішній світ, її інтереси та захоплення. Саме тому, 15 листопада 2014 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії пройшли батьківські збори факультету дошкільної освіти, на яких були присутні батьки та студенти  третього та четвертого курсів.

Благодійний концерт народного аматорського колективу “Подільські музики”

15 листопада 2014 року народний аматорський колектив “Подільські музики” взяв участь у благодійному концерті на вул. Проскурівській, організованому волонтерами. 

Майстер клас з акторської майстерності

В неділю 16.11.14 у стінах нашої академії пройшов майстер клас з акторської майстерності, який проводила режисер естради та масових свят та керівник аматорського театральної студії "Птах" Ярина Геречка.

Несподіванка від друзів

19 листопада 2014 року студенти групи ПО-52 факультету початкової освіти та філології (куратор Роїк Н.М.) в рамках волонтерської акції «Несподіванка від друзів» відвідали Хмельницьку спеціалізовану загальноосвітню школу №32. У групі ретельно готувались до відвідин школи: власноруч декорували подарункові коробки, обирали предмети наповнення для них. Кожен студент вклав часточку своєї душі у цю колективну справу. Загалом 55 маленьких школярів отримали приємні несподіванки-подарунки.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55