Всі події за день

03 листопада 2014

Старе Місто – Львів

26 жовтня студентам ФІЛ-11а та ФІЛ-12у факультету початкової освіти та філології випала нагода відвідати культурну столицю України – місто Львів.

Благодійний концерт для бійців батальйону "Світязь" народного аматорського колективу “Подільські музики”

31 жовтня 2014 року народний аматорський колектив “Подільські музики” на чолі декана факультету дошкільної освіти Пісоцької Л.С., під керівництвом старшого викладача Пазій С.В. (керівник колективу) виступив перед бійцями батальйону "Світязь", які перебувають на реабілітації в оздоровчо-профілактичному центрі МВД у м. Сатанові.

Зі словами подяки до захисників звернулась декан факультету дошкільної освіти Пісоцька Л.С., яка висловила думку усіх присутніх про вдячність за захист Батьківщини та побажала міцного здоров’я, щастя і найшвидшої перемоги. Як символ факультету студенти пов’язали бійцям галстуки.

Патріотизм у дії

Факультет початкової освіти та філології ХГПА з глибоким патріотизмом підхопив ідею збору продовольчих наборів для військовослужбовців АТО. Лише за тиждень студентами факультету було зібрано понад 300 банок тушонки та інших консервованих продуктів.

Під керівництвом викладача академії Наточьєва Василя Володимировича продуктові набори були передані командиру 8-го полку спеціального призначення Нечаєву Олегу Олександровичу та бійцям полку. Абсолютно усі групи факультету початкової освіти та філології долучились до цієї акції і готові надалі в ім’я єдиної вільної незалежної України продовжувати роботу в даному патріотичному напрямку.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55