Всі події за день

10 грудня 2014

Свято практичної психології

Викладачі кафедри педагогіки та психології взяли участь у наймасштабнішому проекті в Хмельницькому – фестивалі психології «Аніма». Ця грандіозна подія представила на одному майданчику більше 30 майстер-класів від провідних психологів, бізнес-тренерів, коучів  зі всієї України.

Впродовж  двох днів фестивалю викладачі кафедри та успішні студенти факультету початкової освіти та філології поринули  в атмосферу активної психології, море нових емоцій.

Засідання клубу професійного становлення “Чарівний квадрат”

Відбулось чергове засідання Клубу професійного становлення, в якому взяли участь студенти ДО-11 (куратор Павлушкіна О.В.) та педагоги дошкільного навчального закладу №54 міста Хмельницького. Зустріч проходила під назвою “Чарівний квадрат”.

Перша філологічна практика для студентів групи Філ-32у

З 3 по 16 листопада 2014 року студенти 3 курсу спеціальності «Українська мова та література» проходили першу навчально-виробничу (філологічну) практику в загальноосвітніх навчальних закладах Хмельниччини.

Студенти академії отримали перемогу!

Делегація студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії успішно виступила на обласних змаганнях шанувальників рідного слова і серед значної кількості учасників показала такі результати:

ІІ етап Міжнародного конкурсу з української мови

 імені Петра Яцика:

 

ОКР “молодший спеціаліст”

Спецальність „Початкова освіта”

Костюк Б., ПО-35 – І місце

Томащук Я., ПО-13 – ІІ місце

Ткач Н., ПО-35 - ІІ місце

Закасовська Я., ДО-11, –  ІІІ місце

Кіс І., ПО-35 – ІІІ місце

Найкращі в академії знавці рідної мови

Починаючи з 9 листопада 2014 року, кафедра української мови та літератури провела кілька заходів, спрямованих на виявлення найкращих студентів за рівнем володіння української мови.

Відбувся І (академічний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Журі, ретельно перевіривши усі роботи, встановило, що переможцями стали такі студенти:

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55