Всі події за день

16 лютого 2015

Акція по виготовленню оберегів для учасників АТО

13 лютого 2015 року в приміщенні Римо-Католицького Храму Христа Царя всесвіту під егідою керівника апарату обласної державної адміністрації Стебло Лесі Василівни пройшла акція по виготовленню оберегів для учасників АТО, в якій взяли участь усі бажаючі. До цієї роботи приєднались викладачі кафедри образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва та трудового навчання Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Інтерактивне обговорення ідей виховання, навчання та розвитку учнів початкової школи

Студенти 6 курсу спеціальності «Початкова освіта» під керівництвом декана факультету початкової освіти та філології Ящук І.П. обговорили проект Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2015-2019 рр., запропонований Міністерством освіти і науки України.

Обговорюємо проект Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді

Революція Гідності, жертовний подвиг Героїв Небесної Сотні, події, які сьогодні переживає український народ, ще раз засвідчили, що державна незалежність потребує постійного захисту, забезпечення національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання дітей та молоді.

Міністерство освіти і науки України запропонувало до обговорення проект Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2015-2019 рр.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55