Всі події за день

19 лютого 2015

Обласна Спартакіада серед допризовної молоді

13-14 лютого під спільним керівництвом Хмельницького міського комітету Товариства сприяння обороні України, департаменту освіти і науки облдержадміністрації та Хмельницького обласного військового комісаріату відбулося проведення обласної Спартакіади серед допризовної молоді, присвяченої 70-річниці перемоги у Великій Вітчизняній Війні та 26 річниці виводу радянських військ з Афганістану.

Екскурсія в музей Проскурівського підпілля

Студенти групи ПО-14 факультету початкової освіти та філології  на чолі із куратором Бакалець Оксаною Антонівною, відвідали музей Проскурівського підпілля.

Музей дозволяє молоді докладніше вивчити історію свого міста і дізнатися про його хоробрих захисників, які боролися за незалежність Проскурова, про партизанський рух і визволення рідної землі від німецько-фашистських загарбників.

На гостинах у Народного Дому “Просвіта”

19 лютого 2015 року студенти групи ДО-11 (куратор Павлушкіна О.В.) вперше переступили поріг Народного Дому “Просвіта”

Подільська драма

17 лютого група Філ-12у факультету початкової освіти та філології мала нагоду відвідати творчий вечір, який присвячений драматургії письменника, поета, щирого патріота Петра Івановича Войчишена-Лугового. Захід відбувся у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва.

Украдене щастя

18 лютого 2014 року студенти групи ДО-31 факультету дошкільної освіти разом із куратором Мисик О.С. за сприяння профспілкової організації студентів ХГПА та декана факультету дошкільної освіти Пісоцької Л.С. відвідали Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М.Старицького

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55