Всі події за день

26 лютого 2015

Науково-освітнє співробітництво

26 лютого між Хмельницькою гуманітарно-педагогічною академією та Сумським державним університетом підписано угоду про науково-освітнє співробітництво щодо реалізації Проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у вищих навчальних закладах».

Метою співпраці є координація питань, що пов’язані з впровадженням гендерно-чутливих ініціатив у вищих навчальних закладах: реалізація науково-освітніх напрямів, що включає залучення науковців до участі в тренінгах, семінарах, конференціях з даної проблематики; розробка інформаційних та наукових матеріалів Проекту; обмін досвідом щодо питань реалізації Проекту.

Соціально-психологічний тренінг

24 лютого  2015р. у групі ДО-51  (куратор Савченко М.С.) разом із психологом Чорною Наталією Василівною  відбулося корекційно-розвивальне заняття із залученням елементів соціально-психологічного тренінгу на тему: «Дружба! Любов! Кохання!»

Семінар-практикум для методистів ДНЗ міста Хмельницького

25 лютого 2015 року на базі дошкільного навчального закладу № 46 “Подоляночка” відбувся семінар-практикум для методистів ДНЗ міста Хмельницького

Мистецька зустріч «Нашого цвіту – по всьому світу»

17 лютого в Хмельницькому обласному художньому музеї відбулася мистецька зустріч «Нашого цвіту – по всьому світу», присвячена культурі української діаспори зі США – художниці, мистецькому критику Аркадії Опенській-Петришин та співачці Квітці Цісик. Група ПО-11 факультету початкової освіти та філології під керівництвом викладачів Петрюк Л.П. та Вільчанської Ю.Ю. відвідали музей. Студентам надзвичайно сподобалися картини А. Опеньської-Петришин, також всі були надзвичайно зворушені співом Квітки Цісик. Сподіваємось, що ще неодмінно побуваємо там і знову отримаємо масу вражаючих емоцій.

Вічна пам’ять «Небесній сотні»

19 лютого вся Україна вшановує пам‘ять  героїв «Небесної сотні». Кожен з них мав свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але патріотизм душі покликав до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. І ось уже минув рік, а смертей все більше й більше...

Університет, дружній до сім’ї

23 – 24 лютого за ініціативи факультету початкової освіти та філології в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії пройшов дводенний семінар-тренінг Сумського державного університету з планування діяльності ініціативи «Університет, дружній до сім’ї».

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55