Блоґ admin

Консультації з підготовки до ЄВІ 2024!

Шановні абітурієнти, Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія запрошує Вас на безкоштовні онлайн-консультації з підготовки до ЄВІ. Консультації проводяться кожну суботу згідно з графіком

Консультації з підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) 2024!

Шановні абітурієнти, Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія запрошує Вас

на безкоштовні онлайн-консультації з підготовки до НМТ.

Консультації проводяться кожну суботу згідно з графіком

Робоча нарада

2 січня 2024 року відбулася робоча нарада за участю ректора Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Інни ШОРОБУРИ з проректорами, деканами та керівниками структурних підрозділів.

Обговорювалися питання організації освітнього процесу.

ПАМ’ЯТАЄМО… СУМУЄМО… МОЛИМОСЯ…

ВШАНУВАННЯ  ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ…

Сьогодні, у четверту суботу листопада, наша країна вшановує пам'ять жертв голодоморів в Україні, а також відзначає 90-і роковини Голодомору 1932-1933 рр. Українці у ХХ сторіччі пережили три Голодомори: 1921-1923, 1932-1933 і голод 1946-1947 років. Наймасштабнішим був голод 1932-1933 років – саме його називають геноцидом українського народу, здійсненим сталінським режимом.

Презентація програми "Життєстійке суспільство"

07 вересня 2023 року викладачі кафедри психології факультету дошкільної освіти та психології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Людмила Мотозюк та Олена Севастьянова разом із ректоркою академії Інна Шоробура взяли участь у презентації програми "Життєстійке суспільство" Ізраїльської Коаліції Травми та презентації Центрів стресостійкості міста Хмельницького та Хмельницької області. Детальніше>>

Нарада

 

2 червня 2023 року відбулася нарада ректора Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Інни ШОРОБУРИ з проректорами та деканами.

Обговорювалися питання оплати студентами плати за навчання та проживання.

Хранитель історичної та культурної пам’яті

31 травня у ХОУНБ відбувся вечір-портрет «Хранитель історичної та культурної пам’яті» до 75-річчя від дня народження Петра Слободянюка – культуролога, режисера, диригента, архівіста, педагога, громадського діяча, заслуженого працівника культури України, кандидата історичних наук, професора, академіка ВГО «Українська Технологічна Академія», члена національних спілок журналістів, архівістів, краєзнавців, театральних діячів.

Міжнародний жіночий форум «ЖІНОЧЕ ЛІДЕРСТВО В ЧАСИ ВИКЛИКІВ»

1 червня 2023 року ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Інна ШОРОБУРА та проректор з міжнародної діяльності Марія ВОРНИК взяли участь у Міжнародному жіночому форумі «ЖІНОЧЕ ЛІДЕРСТВО В ЧАСИ ВИКЛИКІВ».

Вітаю, Інно Михайлівно!

В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога.

В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання.

Давайте об єднаймося! Нехай кожен зробить свій вклад для побудови гідного майбутнього України.   

Запрошуємо студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Адже майбутнє нашої країни не тільки в руках наших відважних військових, а й у ваших! 

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55