Блоґ Педагогічна практика

Соціальна робота. Волонтерська практика студентів СР21б

9 червня 2022 року було відбулася звітна конференція за результатами волонтерської практики здобувачів вищої освіти спеціальності «Соціальна робота» Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Кожен студент презентував свою роботу у якості волонтерів і висловлював свої ідеї, побажання щодо проходження волонтерської практики та ролі волонтерів у вирішення суспільних проблем в різних установах та організаціях. Приємним є те, що студенти відмітили даний вид практики як одну з найцікавіших видів практичної діяльності!!!

Педагогічна практика студентів спеціальності «Початкова освіта»

 

У травні 2022 р. підведено підсумки педагогічної практики з позакласної виховної роботи  у групі ПО-21 (керівник – Олійник А.В.). Студенти представили залікові виховні заняття на  теми «Правила етикету», «Ввічливість», «Добро починається з тебе» та ін.

Літня педагогічна практика студентів ПО31б у ССШ ФРМ та ГО «Епіцентр дітям» на Хмельниччині

Заходи до Дня захисту дітей пройшли у соціально-спортивних школах Фонду Реал Мадрид та ГО «Епіцентр дітям» на Хмельниччині. Дитинство асоціюється з іграми та веселощами! Тому здобувачі вищої освіти зі спеціальності «Початкова освіта» під час проходження літньої педагогічної практики в Хмельницькій ССШ стали співорганізаторами ігротеки для 54 бенефіціарів Хмельницької ССШ та дітей із внутрішньо переміщених сімей. Учасники та переможці отримали неочікувані емоції, призи та подарунки!!!!

Підготовка студентів до літньої практики

З 25.05 до 31.05.2022 р. відбулась підготовка студентів груп ПО-31-34, ПО-31б до літньої педагогічної практики.

Культурно-дозвіллєва практика

Здобувачі освіти спеціальності 231 Соціальна робота проходять культурно-дозвіллєву практику. Під час підготовки до практики (з 25.05.2022р. по 31.05.2022р) студенти групи СР-31б ознайомилися з її метою, завданнями, а також компетентностями, що формуються у здобувачів освіти у результаті проходження практики.

Підсумки першого тижня виробничої практики магістрів спеціальності 013 Початкова освіта

Завершено перший тиждень виробничої практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти 013 Початкова освіта. Протягом цього періоду керівник практики Казакова Н.В. провела інструктаж до практики, ознайомила студентів з напрямками роботи випускової кафедри (педагогіки), документацією кафедри та викладача ЗВО, специфікою роботи викладачів.

Звітна студентська конференція за результатами переддипломної педагогічної практики

«Позакласна музична діяльність як невід’ємна складова виховного процесу в загальноосвітній школі на матеріалах засідання клубу любителів класичної музики»

27 квітня 2016 року відбулась звітна студентська конференція за результатами переддипломної педагогічної практики 6 курсу факультету мистецтв, напряму підготовки «Музичне мистецтво» на тему: «Позакласна музична діяльність як невід’ємна складова виховного процесу в загальноосвітній школі на матеріалах засідання клубу любителів класичної музики».

Органзація та проведення практики студентів факультету мистецтв на базі відпочинку «Корчунок»

13 квітня 2016 року студенти 1-4 курсів факультету мистецтв зі спеціальності «Образотворче мистецтво»* Хмельницької гуманітрно-педагогічнної академії відвідали базу відпочинку «Корчунок» у с. Корчунок Розсошанської сільської ради.

Літня педагогічна практика – важливий етап у системі фахової підготовки майбутніх учителів

25 вересня 2015 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулась звітна студентська науково-практична конференція «Літня педагогічна практика – важливий етап у системі фахової підготовки майбутніх учителів» за підсумками літньої педагогічної практики.

Науково-практична конференція за підсумками проходження переддипломної педагогічної практики студентами VII курсу

23 квітня 2014 року на факультеті початкової освіти та філології відбулася науково-практична конференція за результатами переддипломної педагогічної практики студентів VІІ курсу. Підсумкова конференція була відкрита проректором з педагогічної практики Машкіною Людмилою Андріївною, яка відзначила творчий підхід та сумлінність студентів у виконанні завдань, у практичному оволодінні ними фаховими уміннями та навичками. Майбутні вчителі поділилися своїми враженнями, набутим досвідом та знаннями, що вони здобули під час практики.

Цікавими були виступи:

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55