Блоґ Виховний відділ

Зустріч з волонтерами та учасниками добровольчих формувань

Напередодні свята Дня українського добровольця у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулася зустріч з волонтерами та учасниками добровольчих формувань. Свято на честь українських добровольців установлене 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

З вітальним словом звернулася доктор педагогічних наук, професор, ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Шоробура Інна Михайлівна.

Панельна дискусія на тему: «Дотримання правил внутрішнього розпорядку у гуртожитку ХГПА»

25 лютого в актовій залі академії відбулася панельна дискусія на тему: «Дотримання правил внутрішнього розпорядку у гуртожитку ХГПА». У ній взяли участь студенти, які мешкають у гуртожитку, члени студентського самоврядування, вихователі гуртожитку та проректор з гуманітарної освіти та виховання, кандидат педагогічних наук, доцент Слюзко Валентина Іванівна.

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. Пам’ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

20 лютого у актовій залі академії пройшов захід присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, на якому пригадувалися трагічні історичні події, які змінили нашу країну назавжди.  

Зі словом виступила доктор педагогічних наук, професор, ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Шоробура Інна Михайлівна.

Святковий концерт до Дня Збройних сил України

У Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся святковий концерт до Дня Збройних сил України. На заході були присутні курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, учні шкіл та їхні педагоги.

Святковий концерт до Дня Збройних сил України розпочав оркестр  Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького (Художній керівник і диригент Ігор Іщук).

Зустріч з інспектором поліції

Нещодавно у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулася зустріч студентів з інспектором Хмельницького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області, лейтенантом Д’якович Світланою Віталіївною на тему: «Булінг. Правопорушення та їх наслідки».

День пам’яті жертв голодоморів

23 листопада 2019 року в Україні відзначили День пам’яті жертв голодоморів – мільйонів загиблих від штучного голоду, організованого радянською владою у 1932-1933 роках.

Участь в заходах, присвячених відзначенню Дня Гідності та Свободи

21 листопада біля пам’ятника Героям Небесної Сотні відбулося покладання квітів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

Студенти та викладачі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу Героям Небесної Сотні.

 Слава Україні! Героям Слава!

«Україна – країна гідності і свободи»

21 листопада у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся літературно-музичний захід приурочений  Дню Гідності та Свободи.

Зустріч студентського активу з ректором ХГПА Шоробурою Інною Михайлівною

1 листопада відбулася зустріч студентського активу з доктором педагогічних наук,  професором, ректором Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Шоробурою Інною Михайлівною.

В процесі зустрічі розглядалися питання щодо підготовки до відзначення 100-річчя Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та ролі органів студентського самоврядування в житті закладу. Відбувся обмін думками, пропозиціями, планами і проектами.

Огляд-конкурс на кращу кімнату та секцію гуртожитку ХГПА

З ініціативи студентської ради було проведено огляд-конкурс на кращу кімнату та секцію гуртожитку Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Метою огляду-конкурсу є виявлення кращого досвіду організації житлово-побутових умов для проживання, навчання і відпочинку студентської молоді та активізації органів студентського самоврядування у формуванні здорового способу життя і активної життєвої позиції в молодих громадян України.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55