«Гастрономічна історія Поділля: від родинних рецептів та нотаток – до мови архівних документів»

Цілком очевидно, що на кухню того чи іншого регіону впливає те, що там зростає. Також очевидно, що тертий пиріг в тій чи іншій формі притаманний багатьом кухням світу. Але тертий пиріг з чорницею – це про Шепетівщину, в мальовничих лісах якої цієї ягоди є вдосталь.Відомий кулінар Світлана Ярова запросила до себе у студію приготувати тертий пиріг разом з Інною Михайлівною Шоробурою, – доктором педагогічних наук, професором, ректором Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Зустріч відбулася в рамках підтримки кулінарного проєкту Хмельницької ОВА «Гастрономічна історія Поділля: від родинних рецептів та нотаток – до мови архівних документів». Одним із завдань проєкту є популяризація Подільських смаків, рецептів, формування кухні Поділля як бренду.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55