Цінуймо здоров’я кожного!

Українці постійно запитують, чи якісна молочна продукція на ринку України? Та, на жаль, не завжди вдається дізнатися правду. Молоко дуже примхливий і вимогливий до умов виробництва та зберігання продукт, який може принести багато користі, але водночас здатен суттєво зашкодити, якщо не є свіжим чи якісним.

Студенти групи ПО-33 на чолі з куратором Глушок Л.М. та викладачі ХГПА відвідали Тернопільський завод «Молокія» і переконалися у високій якості молочної продукції цієї марки.

Екскурсоводи заводу запросили студентів на дегустацію смачних та корисних молочних продуктів. Під час дегустації група мала змогу переглянути фільм про фермерські господарства, які постачають молоко на завод, та особливості виробництва молочних продуктів. «Молокія» - єдина в Україні - виготовляє за новітньою німецькою технологією FRESH MILK TECHNOLOGY молоко, наближене до свіжого.

Після дегустації студентів провели у саме серце заводу – ферментаційний цех, а потім – у цех розливу готової продукції, де саме працювали лінії по розливу кефіру, йогуртів, сметани. Цікаво було спостерігати за роботою комп’ютерних операторів, які керують усім процесом виробництва. Також вразило те, що за добу завод переробляє до 450 тонн молока. Студентам ще показали пункт прийому молока, де воно проходить прискіпливу лабораторну перевірку.

Усі щиро вдячні за екскурсію та можливість переконатися у безпечності молочної продукції. Група ПО–33 рекомендує вживати продукти Тернопільського заводу «Молокія»!

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55