- Новини
- Структура
- Підрозділи
- Наукова робота
- Науковий відділ
- Новини
- Конференції
- Аспірантура та докторантура
- Наукове товариство
- Фахове видання
- Вчена рада
- Наукова співпраця
- Наукові школи
- Спеціалізовані вчені ради
- Спеціалізовані вчені ради PhD
- 2023-2024 рік
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.010
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.011
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.012
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.013
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.014
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.015
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.016
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.017
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.018
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.019
- 2021 рік
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.001
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.002
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.003
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.004
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.005
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.006
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.007
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.008
- Спеціалізована вчена рада ДФ 70.145.009
- Нормативно-правова база
- 2023-2024 рік
- Cпеціалізована вчена рада Д 70.145.01
- Спеціалізовані вчені ради PhD
- Стажування за кордоном
- Підвищення кваліфікації
- Відкритий доступ до міжнародних журналів
- Академічна доброчесність
- Виховна робота
- Навчальна робота
- Психологічна служба
- Міжнародна діяльність
- Охорона праці
- Студентська рада
- Бібліотека
- Центр кар'єри, працевлаштування та профорієнтації
- Проекти
- Профспілка
- Рішення вченої ради
- Забезпечення якості вищої освіти
- Співпраця з ЗВО України та зарубіжжя
- Наукова робота
- Факультети
- Студенту
- AБІТУРІЄНТУ ↓
- Про приймальну комісію
- Контакти приймальної комісії
- Правила прийому
- Строки прийому документів – 2023 рік
- Вартість навчання – 2023 рік
- Регіональне замовлення
- Перелік документів для вступу
- Реєстрація на ЄВІ / ЄФВВ
- Мотиваційний лист
- Перелік спеціальностей
- Програми співбесід, фахових вступних випробувань, творчих конкурсів – 2023 рік
- Рейтингові списки вступників
- Списки рекомендованих до зарахування
- Накази про зарахування
- Вступ за ваучером
- Особливі умови вступу
- Публічна інформація
- Контакти
Як у ХГПА ярмаркували
![](http://www.kgpa.km.ua/sites/default/files/p1130535.jpg)
То ж, незважаючи на те, що історія свята сягає своїм корінням у давні часи, традиція відзначати цей день живе і понині. Студентська братія, яка влаштовувала пишні гуляння понад сто років тому, так само і у ХХІ сторіччі гучно і весело відзначає свято молодості, прагнення до знань, завзяття і оптимізму.
25 січня 2010 року у нашому закладі святкували день студента – Тетянин день – широкомасштабно, весело, смачно. Чому смачно! Бо стільки дивовижних, оригінальних та запашних українських наїдків-делікатесів у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії давно не бачили.
![](http://www.kgpa.km.ua/sites/default/files/dscf3188.jpg)
Ярмарок "Добре, бо українське", або "Нагодуймо студентство" проводився в їдальні академії (організатор – Маховська С.В., Подільське відділення ІМФЕ ім.М.Рильського НАН України) за участю груп факультету початкового навчання, дошкільного виховання та факультету мистецтв.
![](http://www.kgpa.km.ua/sites/default/files/p1130517.jpg)
Вельмиповажне журі (Шоробура І.М., Плахтій В.І., Сівак Н.А., Війтова Л.) було приємно здивоване великим та оригінальним асортиментом страв, які ще й досі побутують у нас на Поділлі: коровай, хліб, калита і паляниця, марципани, вареники з вишнями, капустою, картоплею і маком, пиріжки і малай, мамалига і пундики, сало і ковбаси, кисіль і узвар, борщик, безліч сортів печива, струдлі, млинці, оладки, нудлики, бабка, печені яблука, картопля з часничком, грибочками… Ммм… Усього й не перелічиш! Смакота. Кому сподобалася страва – будь ласка: рецепт.
Купуй – скільки хочеш. І все свіженьке, натуральне, без ГМО і консервантів ;) Та й продавали смакоту зі щирими усмішками дівчата та хлопці – представники "малого бізнесу", молодята тощо.
![](http://www.kgpa.km.ua/sites/default/files/dscf3185.jpg)
"Оце б так щодня!" – мрійливо ділилися враженнями студенти. Підтримати ярмаркуючих прийшли декани, викладачі, куратори, хор "Кадри" факультету початкового навчання.
У конкурсі оцінювались смакові якості українських страв, оригінальність асортименту та презентації. Таким чином було визначено переможців , а саме:
І місце – ПН 16
ІІ місце – ПН 35 та ДВ 32
ІІІ місце – ХМ -41
Щиро вітаємо переможців та зичимо радості у студентському житті, мудрості у справах, творчої наснаги у майбутній педагогічній праці.