Майстер-клас у кафе "Меркурій"

Часто ми потрапляємо на заходи, невід’ємною частиною яких є різноманітні частування, що проводяться у різних стилях. В умовах інтеграції українського суспільства в Європу останньою яскравою тенденцією стало проведення бенкет-фуршетів, що є досить зручним для кожного учасника. Нажаль, ми часто зустрічаємося з проблемами, пов’язаними з відсутністю знань про призначення різноманітних столових приборів та умінь користуватися ними, порядком куштування страв та напоїв тощо.

Тому досить корисним для нас, студентів факультету початкового навчання Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, була участь у майстер-класі, проведеному в кафе "Меркурій" викладачем вищої категорії кафедри менеджменту та організації обслуговування населення і ресторанного бізнесу Хмельницького торгівельно-економічного інституту Франків Наталією Іванівною та директором кафе – Гуцалюк Наталією Анатоліївною.

Під час майстер-класу ми ознайомилися з історією виникнення столових приборів, з особливостями сервірування столу, з традиціями та поведінкою за столом під час фуршету, продегустували багато холодних закусок та гарячих страв.

До уваги бажаючих потрапити на майстер-клас звертатися в деканат початкового навчання.

© 2021 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55