Profspilka's blog

ПРОФКОМ ПРАЦІВНИКІВ ІНФОРМУЄ

11-12 квітня 2018 року було проведено ревізію фінансової діяльності профкому працівників Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії за період з 16.03.2017 р. по 31.03.2018 року.

Перевірку було здійснено головою Контрольно-ревізійної комісії Профспілки працівників освіти і науки України Ферманюк Л. С., з відома голови профкому працівників академії Зданевич Л. В., в присутності бухгалтера профкому Коханської С. В., голови Контрольно-ревізійної комісії Хмельницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Киричок Н. П., головного бухгалтера обкому профспілки Крук Т.П.

Форум “Залучення молоді до волонтерства”

Профком студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії є постійним активним учасником у здійсненні волонтерської діяльності студентами закладу. Тому за сприяння та організації студентського профкому у стінах Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся форум “Залучення молоді до волонтерства”. Співорганізатором стала громадська організація Центр Стратегічних Ініціатив, яку представляла директор – Наталія Шмурікова.

Постійна підтримка профкомом студентів…

Профком студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії вітає команду КВН “Педагоги тоже люди” із черговою перемогою. Традиційно протягом усіх років існування команд КВН у закладі генеральним спонсором  є профком студентів, адже учасники команд за потреби завжди отримували та отримують кошти для участі у змаганнях та фестивалях КВН.

Приємним є те, що чергова участь нашої команди у XIII фестивалі Подільської ліги КВН у місті Кам’янці-Подільському увінчалась переходом у напівфінал. Сподіваємося на успішний виступ у другому турі нового сезону Всеукраїнської ліги КВН у Луцьку.

Профком студентів вітає!

Профком студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії щиро вітає студентів минулого, сьогодення та майбутнього із Міжнародним днем студента!

Сьогодні День студента є символічним об’єднанням студентів усіх факультетів і всіх навчальних закладів.

Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та свободомислячою частиною суспільства.  Це ті, для кого принциповими є почуття справедливості, боротьба за свої права та свободи, сповнена потрясіннями, розчаруваннями та радістю перемог.

Окрім того,  студентські роки – це висловлення активної громадської позиції, це захист своїх інтересів, це участь у доброчинній та науковій діяльності, це перші найсильніші почуття: дружби та кохання, це  неймовірний юнацький запал та оптимізм, це усвідомлення своєї відповідальності за майбутнє усієї держави та світу.

Переконані, сплине незначний час і Ваш досвід та професіоналізм визначатимуть долю всієї держави.

Зичимо Вам, дорогі студенти, міцного здоров’я, легкості у досягненні найвищих професійних вершин, кохання, щастя у сімейному житті, мирного неба та приємних спогадів про студентське життя, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх юначих мрій і життєвих планів.

Віримо у Ваше щасливе майбутнє, у щасливе та мирне майбутнє рідної України!

Слава Україні! Слава СТУДЕНТСТВУ!

Студентство – нація гідних!

Під такою назвою 13 листопада 2014 року профкомом студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії було організовано та проведено захід, приурочений Міжнародному  дню студента. Ведучими заходу були члени профкому студентів: Анна Середюк, Леонід Купельський, Аліна Грищенко та Олександр Хрипков.

Вітанння Проскурівського модерну

Профспілкова організація студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії вітає факультет початкової освіти та філології із Днем початкової освіти. Зичимо процвітання одному із найбільших факультетів початкової освіти в Україні.

Профком студентів щиро вітає з перемогою!

Профспілкова організація студентів щиро вітає переможців фортепіанного конкурсу на краще виконання твору для слухання музики в школі та дошкільному закладі. Традиційно переможці отримали від профспілкової організації грамоти та грошові винагороди.

Переможцями стали:

I місце – Кондратюк Юлія (ММ-11);

II місце – Слісарчук Олена (ММ-11);

III місце – Каспрук Валентина (ММ-11);

номінація “Глядацькі симпатії” – Баблюк Станіслав (ММ-11).

I місце – Руда Аліна (ММ-21);

II місце – Підфігурна Ярослава (ММ-21);

III місце – Кравчук Олена (ММ-21);

номінація “Глядацькі симпатії” – Макогонюк Альвіра (ММ-21).

Бажаємо подальших успіхів!

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55