Всі події за день

30 травня 2014

Конкурс педагогічної майстерності

26 травня 2014 р. студенти групи ПО-43 факультету початкової освіти та філології разом із викладачем кафедри педагогіки та психології Галасюк Наталею Олександрівною провели конкурс педагогічної майстерності у якому взяли участь дві команди: «МІКС» та «Без 5 хвилин педагоги».

Підтримай життя!

29 травня 2014 р. з метою завершення волонтерської акції «Підтримай життя!», що реалізовувалась протягом року в рамках проекту «Як світлий ангел перемагає», а також з нагоди Дня захисту дітей волонтери факультету початкової освіти та філології відвідали свого соціального партнера – перинатальний центр Хмельницької обласної лікарні.

Екскурсія на Вінницький фонтан “Рошен”

Викладачі кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик здійснили екскурсійну поїздку у Вінницю.

Музична година

23 травня народний аматорський колектив “Подільські музики” мав честь відвідати захід, приурочений Дням Європи в Україні у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М.Островського. 

Ретроспективний огляд змісту журналу “Дошкільне виховання” (1991 – 2013 рр.) у бібліотеці для юнацтва

Студенти групи ДО – 41 відвідали бібліотеку для юнацтва, де ознайомилися з ретроспективним оглядом змісту журналу “Дошкільне виховання”. Студенти отримали грунтовну інформацію, яку можуть використати при написанні творчих і курсових робіт, при підготовці до педагогічної практики.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55