Всі події за день

20 лютого 2015

Слава Україні! Героям слава!

20 лютого в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії пройшов урок-реквієм присвячений Дню Героїв Небесної Сотні.

Студенти та викладачі вшанували пам'ять, відвагу, силу духу і стійкість Героїв, які віддали своє життя під час Революції Гідності,  відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Висловила  свою шану борцям за ідеали демократії доктор педагогічних наук, професор, ректор академії Інна Михайлівна Шоробура.

Засідання кафедри педагогіки та психології

18.02.2015 року відбулось засідання кафедри педагогіки та психології. Одним із важливих питань порядку денного було обговорення проекту концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Чергове засідання вченої ради академії

18 лютого 2015  року відбулося чергове засідання вченої ради академії.

Знайомимось з Європою!

У зв’язку з тим, що 2015 рік Президентом П. Порошенко оголошено роком Європи в Україні, на факультеті початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії реалізовується студентський проект «Знайомимось з Європою!» (координатори: студентка групи ПО-53 Середюк Анна, куратор 5-7 курсів Роїк Н.М.).

Якщо Ви любите історію Європи, її традиції та звичаї, європейські мови, пісні, танці та маєте бажання поділитися своїми знаннями і вміннями, то ми чекаємо на Вас!

 

Запрошуємо усіх охочих та небайдужих студентів і викладачів до співпраці у реалізації проекту, презентація якого запланована на початок березня 2015 року.

Телефон для довідок: 067 311 63 89 (Анна Середюк)

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55